Watersport

Er is niets zo prettig als een verfrissende duik nemen bij warm weer. Met de producten op deze pagina doet u dat op een actieve manier. Zo vindt u op deze pagina onder andere bodyboards, skimboards en funtubes. De producten zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden en bieden veiligheid en kwaliteit in alle omstandigheden. Met deze leuke watersport producten wordt een dagje strand of zwembad nog leuker!

69 artikelen 1 - 69 van 69

Er komen geen producten overeen met de selectie.

SUP Board Red Paddle Co Compact

SUP Board Red Paddle Co Compact

€ 1.399,00

€ 1.259,00

69 artikelen 1 - 69 van 69

Bodyboards en skimboards

Maak uw dagje strand of zwembad nu helemaal compleet met onze mooie collectie watersport producten. Zo vindt u hier bijvoorbeeld bodyboards en skimboards van hoogwaardige kwaliteit, waarmee uw kinderen zich veilig kunnen amuseren in het water. Bent u op zoek naar een specifiek product of een specifieke kleur? Gebruik dan de filters aan de linkerzijde van het scherm om het zoeken te vereenvoudigen.


Opblaasboot

Lekker dobberen op het water met een mooie opblaasboot? Wij hebben diverse opblaasbare boten in ons assortiment van zeer hoge kwaliteit. Deze lopen uiteen van reguliere opblaasboot tot zelfs een opblaas kajak of kano. Een stuk peddelen kan relaxt zijn, maar ook een zeer intensieve activiteit. Voor extra verkoeling kunt u natuurlijk altijd het water in plonsen.


Opblaasband

Spelen in het water is leuk en dobberen op het water ook. Wij bieden daarom verschillende opblaasbanden aan om lekker mee te spelen én te dobberen. Daarnaast is een glijbaan natuurlijk nog grotere pret in een opblaasband! Geniet deze zomer optimaal met een mooie opblaasband!