Type Product
Kleur
Soort
Grammage
Prijs
Levertijd
Korting

Walra

alle producten van WalraHet kwalitatief hoogwaardige merk Walra produceert met zijn decennialange ervaring topkwaliteit badgoed. Het badgoed, zo ook de hamamdoeken op deze pagina, wordt gemaakt van de beste materialen waarmee comfort en functionaliteit ontzettend goed scoren bij dit merk. Bent u nog op zoek naar een hamamdoek of ander badgoed? Bekijk dan zeker deze pagina of het merk op onze site en beslis welk product een toevoeging is voor uw zomer.

Walra Hamamdoek

Walra is een luxe merk met kwaliteitsproducten. Op Bad en Strand biedt Walra de mooiste hamamdoeken aan. Hamamdoeken van Walra kunnen op diverse gelegenheden gebruikt worden, op het strand, in de sauna of als omslagdoek op vakantie bijvoorbeeld. Het fijne aan een hamamdoek van Walra is dat deze licht van gewicht is, snel droogt, goed absorbeert en heerlijk soepel is. Walra maakt de hamamdoeken op een stijlvolle, tijdloze en hoogwaardige wijze. Geniet extra lang van comfort en stijl.

Walra hoeslaken

Als u hoeslaken hoort denkt u waarschijnlijk meteen aan een bed. Echter is een hoeslaken ook ideaal om mee te nemen tijdens een dagje strand. Wanneer u in elke hoek van het hoeslaken bijvoorbeeld een tas of koelbox plaatst behoudt u een schone ruimte zonder zand. De hoeslakens zijn zacht en comfortabel en gaan door het gebruik van hoge kwaliteitsmaterialen lange tijd mee.