Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Teva Sandalen


De Teva sandalen zijn een echte must-have deze zomer. De sandalen zijn erg praktisch, want u kunt er mee zwemmen, wandelingen maken en door steden heen struinen. Daarnaast zien de sandalen er stijlvol uit en zijn ze gemakkelijk te combineren. De sandalen zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan dus lang mee. Op Badenstrand vindt u een ruime collectie Teva sandalen voor dames, heren en kinderen. Bekijk hieronder ons hele assortiment en vindt de sandaal waar u naar opzoek was.

Teva Sandalen Dames

De Teva sandalen voor dames zijn ideaal voor in de zomer. Zo kunt u er meer zwemmen, wandelen en nog veel meer. Door het hoge draagcomfort en de hoogwaardige materialen kunt u er urenlang op lopen. Daarnaast zien de sandalen er leuk uit en maken ze iedere outfit helemaal af. De Teva sandalen voor dames zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, soorten en maten.

Teva Sandalen Heren

De sandalen van Teva zijn ook erg populair bij heren. De kwalitatief hoogwaardige sandalen gaan lang mee en hebben mooie en tijdloze designs. Daarnaast geven de sandalen de juiste ondersteuning en hebben ze een hoog draagcomfort. De slippers zijn gemaakt voor avontuur, want ze zijn stevig en u kunt er gemakkelijk uren op lopen. De Teva sandalen voor heren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en maten.