Alles over Red Paddle

Geschiedenis Red Paddle

Het idee van een opblaasbaar SUP-board

In 2008 werden de SUP-boards steeds populairder. Toen realiseerde mede-uitvinder John Hibbard zich dat er een beter manier was om een aantal dingen te doen. John Hibbard peddelde namelijk rond op een heel zwaar SUP-board en bedacht het te gekke idee om een opblaasbaar SUP board te maken.

Het idee is niet zomaar uit de lucht komen vallen bij oprichter John. Na meer dan een decennium als professioneel wereldtour windsurfer gewacht te hebben, was John er behoorlijk moe van om telkens bij de luchthaven te moeten smeken of zijn omslachtige windsurfkit, die hij bij internationale wedstrijden nodig had, mee mocht in het vliegtuig.

Het was een probleem waarmee iedere paddleboarder over de hele wereld geconformeerd zou worden tijdens het reizen met een standaard hard SUP-board. Er moest iets gebeuren! Het idee van een opblaasbaar Stand Up Paddle board van Red Paddle was geboren.


Award winnend SUP-board

's Werelds beste opblaasbare SUP-boards

Red Paddle maakt al meer dan 10 jaar de allerbeste opblaasbare peddelplanken. Red Paddle is het enige opblaasbaar planken merk ter wereld dat haar eigen productieproces in handen heeft, waardoor zij de volledige controleren hebben over het productieproces. Hierdoor kan Red Paddle het productieproces voortdurend evolueren en perfectioneren, zodat ze altijd de beste, veiligste en meest betrouwbare paddleboards ter wereld kunnen leveren.

Om de beste kwaliteit en ervaring te leveren, worden de SUP-boards over de gehele wereld getest door duizenden klanten. De kwaliteit van de Red Paddle SUP-boards zorgt ervoor dat Red Paddle verschillende prijzen met het hun paddleboards heeft gewonnen zoals; in 2018 de 'Gear of the Year' door Mens Journal, de 'SUP Connect' en de 'Top Pick' door Outdoor GearLab.

Uitzonderlijke accessoires

Titan Pomp

Bij Red Paddle begrijpen ze dat u uw tijd liever aan het peddelen op het water besteedt dan aan het oppompen van het SUP-board. Daarom heeft Red Paddle de Titan Pomp ontwikkeld.

Dankzij het Dual Cylinder systeem in combinatie met de Hi Flo handgreep wordt de lucht snel in het board geblazen en heeft u minder inspanning nodig om de juiste druk te bereiken. De Titan pomp wordt bij bijna iedere plank geleverd. Daarnaast zitten er speciale opzetstukken bij waarmee u ook luchtbedden en boten kunt opblazen. Met de Titan Pomp is opblazen erg gemakkelijk!SUP Backpack

Met de Red Paddle rugzak neemt u eenvoudig uw SUP-board overal mee naar toe en bent u klaar om de wereld te verkennen op uw SUP-board.

Red Paddle heeft een eigen rugzak ontworpen, omdat er geen tas was die aan alle eisen voldeed. De innovatieve rugzak is ontworpen om uw SUP-board naar de verste uithoeken van de aarde te brengen. De materialen zijn bestand tegen zon, zee en zand en de rugzak heeft zelfs een folievoering waardoor uw SUP-board koel blijft bij extreme temperaturen. De rugzak wordt bij de meeste boards bijgeleverd.


Een greep uit het assortiment