Kleur
Soort
Prijs
Levertijd
Korting

Le Comptoir De La Plage

alle producten van Le Comptoir De La Plage

Le Comptoir De La Plage is het Franse merk achter een prachtige collectie strandlakens. De grote collectie strandlakens bestaat uit diverse maten, materialen, soorten en prints. Allen zijn van ongekende kwaliteit zodat u jarenlang van uw strandlaken kunt genieten. Met behulp van de filter aan de linkerkant vindt u eenvoudig en snel uw ideale strandlaken van Le Comptoir De La Plage.

Strandlakens Le Comptoir de la Plage

Het Franse merk Le Comptoir De La Plage heeft hierboven een prachtige collectie van strandlakens. De strandlakens zijn kleurrijk en hebben bijzondere designs. Uiteraard zorgt Le Comptoir De La Plage dat de strandlakens lekker zacht zijn en sneldrogend, dit komt doordat Le Comptoir De La Plage gebruik maakt van de beste materialen. De strandlakens zijn verkrijgbaar in verschillende maten, dessins en kleuren. Al een favoriet strandlaken van Le Comptoir De La Plage op het oog?

Natuurprint Strandlaken

Natuurprint is altijd mooi en vrolijk. De strandlakens van Le Comptoir De La Plage hebben onder andere hele leuke unieke strandlakens met bijzondere natuurelementen. Zo zijn er prachtige beelden van een ondergaande zon, onbewoonde eilanden en andere natuurbeelden op de strandlakens weergegeven. Een paradijs om te zien en op te liggen!

Dierenprint Strandlaken

Dierenliefhebbers opgelet! Le Comptoir De La Plage heeft prachtige strandlakens met mooie beelden van diverse dieren afgebeeld. De strandlakens zijn uniek en er staan prachtige dieren op waaronder, zebra's, salamanders en schildpadden! Een ware beestenboel dus!