Interline

Met deze hoogwaardige producten van het ervaren merk Interline is uw zwembad in een handomdraai klaar voor de zomer of winter. Verwijder groen water, reinig de bodem van uw zwembad en voeg de juiste hoeveelheid chloor toe aan het water. Zo ben je verzekerd van een goede zwembeurt deze zomer.

Materiaal
Prijs
Levertijd

Interline

Met 40 jaar ervaring weet Interline zeker wat ze doen. Uw zwembad is in no-time zomer- of winterklaar met deze kwalitatieve hoogwaardige producten. Reken af met groen water, maak de bodem van uw zwembad schoon en voeg de juiste hoeveelheid chloor toe aan het water. Daarnaast vindt u hier ook de beste verlichtingen en afdekkingen. Deze zomer komt u zeker al zwemmend goed door.

Interline zwembad

Met Interline houdt u uw zwembad goed bij. Hier vindt u namelijk alles voor de perfecte zomer of om uw zwembad winterklaar te maken. Interline heeft al 40 jaar ervaring in het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige producten voor uw zwembad. Hier vindt u dan ook de beste thermometers, afdekkingen, liners, filters en pompen. Houdt de temperatuur op peil en het water schoon, daar krijgt u de beste zomers van.