Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

GoPro Accessoires

Bent u op zoek naar een GoPro? Of heeft u er al een? Dan is het natuurlijk wel zo handig als u bijbehorende accessoires heeft die het bedienen van de drone makkelijker maken en ervoor zorgen dat deze langer meegaat. Bad en Strand biedt een uitgebreid assortiment aan GoPro accessoires die ervoor zorgen dat u GoPro beleving nog beter wordt. Het assortiment bestaat onder andere uit verschillende soorten statieven, mondstukken, beschermingslenzen, opladers, kabeltjes en nog veel meer! Door de verschillende bevestigingen die GoPro aanbiedt kunt u de camera makkelijk aan uzelf, stuur, tas of waar dan ook vastmaken. Zo hoeft u de camera zelf niet vast te houden en kunt u toch makkelijk beelden maken en delen.

GoPro Mogelijkheden

Momenten optimaal vastleggen doet u het beste met GoPro. Om uw GoPro ervaringen te optimaliseren zijn er diverse accessoires van GoPro beschikbaar. U kunt nog meer uit de mogelijkheden van uw GoPro halen door gebruik te maken van de verschillende bevestigingsmogelijkheden zoals de hoofdband, het mondstuk en een statief. Daarnaast is een extra oplader, adapter of een goede tas ook prettig bij het gebruik van een GoPro.

GoPro Hoofdband

Prachtige beelden maken zonder uw handen te gebruiken. Met de hoofdband van GoPro kunt u de gaafste beelden schieten terwijl u zelf in actie bent. Tijdens een wandelen, onderwater, op het water of bijvoorbeeld in de lucht. Door de stevige banden kunt u de GoPro bevestigen op uw hoofd of helm en zonder moeite haar scherpen beelden vastleggen.

GoPro Statief

De ideale manier om mooie beelden te maken die precies zo gefilmd zijn als u dat wilt, is middel een GoPro statief. Met de collectie handzame statieven is de GoPro nog steeds makkelijk in gebruik, maar verlengt u de mogelijkheden. Er zijn statieven voor in de hand en statieve die u kunt plaatsen op een stilstaande ondergrond.