Materiaal
Kleur
Levertijd

Avento

alle producten van Avento

De ruime collectie van Avento bestaat uit sportartikelen voor sporten van diverse terreinen, zoals hardlopen, fietsen, fitness, watersport, balsport. Daarnaast biedt Avento sporttassen, drinkbussen en kleding aan voor sporters uit alle takken van sport. Met een breed assortiment is iedere sporter verzekerd van een geschikte keuze bij Avento. Op deze pagina vindt u de Avento collectie van BadenStrand.nl. Via het navigatiemenu, kunt u gemakkelijk een passende selectie uit de collectie maken.

Avento strandspellen

Het kwaliteitsmerk Avento heeft een sportief en uitgebreide collectie met diverse strandsport artikelen. Zo heeft Avento watersport spellen, strandsport spellen en balsport spellen. De mooie collectie van Avento zijn onder andere voetballen, volleyballen en badmintonsets. Kijk hierboven eens met welke producten van Avento u uw stranddag nog leuker kunt maken.

Avento Strandvoetbal

Avento is het merk dat staat voor plezier op het strand en dat doen zij onder andere door prachtige strandvoetballen te maken. Het topmerk maakt strandvoetballen die lekker zacht zijn en goed tegen water en zand bestendig zijn. Er zijn voetballen in verschillende maten. Kijk wat bij u past!

Avento Volleybal

Lekker een potje volleyballen op het strand met het zand onder uw voeten en lekker in de zon. Het is altijd gezellig om met uw strandgezelschap een potje te spelen en lekker actief te zijn. Met de kwalitatieve strandvolleyballen van Avento heeft u gegarandeerd veel plezier op het strand. De strandballen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren!

Avento Badmintonset

Naast diverse balsporten kunt u natuurlijk ook een potje badmintonnen op het strand of aan het zwembad. Niets is leuker dan elkaar uit te dagen om het spel zo vaak mogelijk over te slaan. Met de badmintonset van Avento kunt u zich lekker uitleven. De rackets van Avento zijn van goede kwaliteit en daardoor heeft u extra lang plezier van deze sets.