Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd

Zwembril

Wanneer de zomer weer dichterbij komt en u weer de zin krijgt om lekker aan het strand of zwembad te liggen, bent u natuurlijk opzoek naar artikelen voor tijdens het zwemmen. Een zwembril kan dan natuurlijk niet ontbreken. Zwembaden zitten vaak vol met chloor en de zee is zo zout dat u uw ogen nauwelijks kunt openhouden. Het is daarom erg slecht voor uw ogen om zonder bescherming het water in te gaan. Een zwembril biedt deze bescherming echter wel. Met een zwembril kunt u ongestoord genieten van al het moois dat zich onderwater afspeelt en heeft u daarna geen last van uw ogen. Badenstrand heeft zwembrillen voor het hele gezin, ideaal als jullie met zijn allen op vakantie gaan!

Duikbril

Tijdens de warme zomerdagen vindt uw kind het natuurlijk ook fijn om lekker in het water te dobberen. Omdat kinderen nog extra gevoelige ogen hebben en het voor hun al helemaal van belang is om deze te beschermen, biedt Badenstrand een uitgebreide collectie zwembrillen aan die speciaal gemaakt zijn voor kinderen. Deze duikbrillen zijn geproduceerd door hoogwaardige merken zoals Waimea, Aqua Sphere en Jilong. Zo voorkomt u dat uw kind last krijgt van zere ogen en kan hij of zij ook onder water genieten van al het moois. Badenstrand heeft ook een ruim aanbod badmutsen, zwemvliezen en snorkels. Op onze pagina ziet u achter duikbril staan of deze geschikt is voor kinderen. Daarnaast heeft Badenstrand ook een ruim assortiment duikbrillen voor volwassenen. Zo bent u gelijk klaar voor het hele gezin!

Zwembril kopen

Als u graag een zwembril wilt kopen, dan kunt u die op deze pagina vinden. Een zwembril is een prettige toevoeging aan uw dag zwemmen, bijvoorbeeld in de zee maar ook in het zwembad kan het uw ogen beschermen en u de mogelijkheid geven om met ogen open onder water te zwemmen. Gebruik de filters en kies uw favoriet!