Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Outlet

In de outlet van Bad en Strand vindt u uitsluitend afgeprijsde artikelen. Deze producten zijn nog maar beperkt op voorraad, dus profiteer snel, en koop hier uw hier voordelig uw strandlaken, badjassen of badlinnen. Klik op onderstaande producten voor meer informatie of gebruik de filter aan de linkerkant om op type, maat of kleur te selecteren

Zwemspullen outlet

Als u gaat zwemmen heeft u natuurlijk meerdere dingen nodig als bijvoorbeeld een strandlaken, zwembroek of een snorkelset. Op onze pagina vindt u deze producten allemaal. Goedkoop en van de beste kwaliteit. Gebruik de filters aan de linkerkant om makkelijker te vinden waar u naar op zoek bent.

Zwembroek heren sale

Met de zomer in zicht kan een goede zwembroek natuurlijk niet uitblijven. Badenstrand biedt in hun outlet een mooie en uitgebreide collectie aan zwembroeken aan voor heren. Deze zwemshorts zijn geproduceerd door kwaliteitsmerken zoals Napapijri, Brunotti en O'Neill. Neem een kijkje tussen ons assortiment!

Strandlaken aanbieding

Op Badenstrand vindt u een uitgebreide collectie aan strandlakens in de sale. Deze strandlakens zien er leuk en trendy uit waardoor u ze met plezier meeneemt als u gaat zwemmen. Naast dat ze er mooi uitzien zijn ze ook nog eens van de beste kwaliteit. De strandlakens zijn namelijk gemaakt door hoogwaardige merken zoals Seahorse, Arkhipelagos en JMA.