Selecteer op
Kleur  
  1. Multi (1)
  2. Wit (1)
Prijs  
TOON RESULTATEN (2)
Klantenservice

Airow

alle producten van Airow

Vliegers van Airow zijn er voor iedereen. Met een breed assortiment aan vliegers, met leuke printjes en mooie kleuren is er voor elk kind of volwassene wel een geschikt model bij. Airow verkoopt verschillende type vliegers. Zo zijn er de éénlijns vliegers die zeer geschikt zijn voor de allerkleinste. Ook zijn er stunt vliegers, meer dan één lijn en ideaal om snelle bewegingen mee te maken of vette tricks te doen. Als laatst zijn er nog matras vliegers. Dit zijn vliegers waar veel kracht bij komt kijken en je moet enige ervaring hebben wil je deze monsters kunnen besturen.

2 artikelen 1 - 2 van 2

Er komen geen producten overeen met de selectie.

2 artikelen 1 - 2 van 2

Airow Vlieger kopen

Bent u op zoek naar een prachtige nieuwe vlieger voor op het strand? Dan is Bad en Strand er voor u met het kwaliteitsmerk Airow! Dit merk biedt diverse soorten vliegers aan op Bad en Strand. Zo heeft het merk prachtige stuntvliegers met een trekkracht variërend tussen de 20 kg en de 75 kg. Naast stuntvliegers zijn er ook vliegers voor kinderen! Kijk welke vlieger past bij uw ideale stranddag en geniet van de hoge kwaliteit van Airow.


Airow Stuntvlieger

Een stuntvlieger van Airow is een speciale vlieger die zoals de naam al doet vermoeden, bedoeld is om mee te stunten. Met het prachtige assortiment stuntvliegers kunt u de stoerste truckjes uitvoeren. Deze vliegers zijn zowel geschikt voor volwassenen als kinderen en hebben een trekkracht tot wel 75 kg. Sta met beide benen op de grond om deze stuntvliegers te besturen


Airow Disney vlieger

Naast stuntvliegers heeft Airow ook de leukste vliegers voor kinderen met bijvoorbeeld een leuk design van het merk Disney. Deze vliegers heten ookwel éénlijns vliegers en hebben een minder hoge trekkracht. Heerlijk een dagje naar het strand of naar het park met een prachtig vrolijke vlieger van Airows.