Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Alle kinder strandkleding

Bij Bad en Strand vindt u een enorm assortiment aan slippers, sandalen, zwemkleding en strandlakens speciaal voor kinderen. U vindt hier alles voor kinderen voor de warme zomerdagen. Door de vrolijke kleuren en prints ziet uw kind er altijd stijlvol uit en door de hoogwaardige materialen gaat uw kind comfortabel de zomer door!

Alle kinderartikelen

Zonnebrillen, zwembroeken, wetsuits, slippers of sandalen. Op Badenstrand vindt u een ruim assortiment zwemartikelen voor kinderen van Topmerken als Birkenstock en en Brunotti. Badenstrand heeft zwemkleding voor jongens en meisjes.

Zwemkleding kind

BIj Badenstrand hebben we een groot aanbod met zwemkleding speciaal voor kinderen. Voor zowel jongens en meisjes in verschillende maten. Zo zit er altijd iets tussen wat bij uw kind past. Een regenboogwaaier aan kleuren om de perfecte zwemoutfit uit te kiezen.

Kindersandalen

Het voordeel van sandalen is dat de zool wat steviger is en dus meer bescherming bied dan een slipper. Daarnaast blijft een sandaal ook makkelijker aan de voet van uw kind zitten en wordt het dus minder snel verloren. Ideaal voor tijdens het buitenspelen op de warme zomerdag.

Kinder slippers

Tijdens de warme zomerdagen mag een fijn paar slippers zeker niet ontbreken in de kledingkast van uw kindje. Heerlijk op vakantie spelen in het zand en daarna snel en gemakkelijk een paar slippers aan trekken. Op Badenstrand bieden wij u graag een ruime collectie slippers aan van merken als Havaiansas en Ipanema. De slippers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints. Hierdoor zit er altijd een gaaf paar bij voor uw zoon of dochter. Met welk paar slippers van Badenstrand laat u uw kindje komende zomer genieten?

Verder bestaat ons assortiment ook nog uit: